Η ισχύς εν τη ενώσει

«Η ισχύς εν τη ενώσει» σκέφτηκαν οι κύριοι Άρης Παναγιωτόπουλος και Σωτήρης Παπαηλιού στον δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας και προχώρησαν σε συνένωση των πολιτικών τους δυνάμεων!

Έτσι λοιπόν, οι συνδυασμοί «Ολυμπία Πρώτος Δήμος» με επικεφαλής τον Άρη Παναγιωτόπουλο και «ΔΕΟΝ» με επικεφαλής τον Σωτήρη Παπαηλιού αποφάσισαν την κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Σήμερα δημοσίευσαν και την σχετική ανακοίνωση:

«Η αυτοδιοίκηση ενώνει. Η πρόοδος και η ανάπτυξη του τόπου μας απαιτεί σχέδιο, αποφασιστικότητα και πάνω από όλα ενότητα και σύνθεση ανθρώπων και ιδεών.

Με πολύ χαρά και μετά από ουσιαστική και ειλικρινή συζήτηση που κατέληξε σε κοινούς στόχους για το Δήμο μας, ανακοινώνουμε τη συνεργασία και κοινή κάθοδο στις εκλογές του Οκτώβρη των παρατάξεων «ΔΕΟΝ» και «ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ».

Σε μία συνεργασία αρχών και αξιών ο Άρης Παναγιωτόπουλος και ο Σωτήρης Παπαηλίου ξεπερνώντας θεμιτές προσωπικές φιλοδοξίες και συγκλίνοντας στα περισσότερα θέματα ενώνουν δυνάμεις, στη βάση του σεβασμού σε θεσμούς, ανθρώπους και στο τόπο μας.

Από σήμερα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεκινάμε την πορεία νίκης σε κάθε χωριό και σε κάθε γειτονιά.

Κάνουμε πράξη την Ενότητα , Γιατί οι καιροί απαιτούν συναντίληψη και ειλικρίνεια , απαιτούν νέες ιδέες και καθαρή ματιά στο μέλλον μακριά από μικροπολιτικές πρακτικές, μίζερες αντιλήψεις και ανούσιες προεκλογικές σκοπιμότητες.

Γιατί μεγάλη στιγμή είναι η πράξη και ο τόπος έχει ανάγκη από πράξεις !

Μαζί μπορούμε περισσότερα.

Μαζί μπορούμε καλύτερα.»

Το papafotis.gr θα παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις από εδώ και πέρα εξελίξεις στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *