Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

17χρονος: «Με βίαζαν πέντε κάθε βράδυ»

Share

Σοκ! «Με βίαζαν πέντε κάθε βράδυ στο κελί» καταγγέλλει ένας 17χρονος από την Κρήτη και εμείς αναρωτιόμαστε εάν υπάρχει σωφρονιστικό σύστημα στην Ελλάδα και εάν λειτουργεί κάτι στο περίφημο «επιτελικό» κράτος…

Με βίαζαν πέντε άτομα κάθε βράδυ

Σύμφωνα με το cretalive.gr και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ευαγγελίας Καρεκλάκη ο 17χρονος έζησε το «Εξπρές του μεσονυκτίου» με άγριους ξυλοδαρμούς αλλά και ομαδικούς βιασμούς.

«Κακοποίησαν και άλλο παιδί στο μπάνιο»

«Με βίαζαν πέντε άτομα σχεδόν κάθε βράδυ για περίπου 15 ημέρες μέχρι που αποφυλακίστηκα.

Ο ένας τελείωνε, ο άλλος ξεκινούσε» αποκαλύπτει το αγόρι στην κάμερα του cretalive.gr, έχοντας στο πλευρό τους γονείς του.

Καταγγέλλει ακόμα ότι η ομάδα των «5», τους οποίους κατονομάζει έναν προς έναν, είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλο παιδί στο χώρο του μπάνιου.

Στις 20 Μαρτίου, τρεις ημέρες αφ’ ότου βγήκε από το ειδικό κατάστημα κράτησης, η μητέρα μετέβη στην Ασφάλεια Ηρακλείου για να καταγγείλει όσα της είχε εκμυστηρευτεί ο γιος της, μέσα στο αυτοκίνητο, λίγη ώρα μετά την αποφυλάκιση του.

Το αγόρι κλήθηκε να δώσει κατάθεση παρουσία ψυχολόγου, ενώ εξετάστηκε από ιατροδικαστή, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία.

Πλέον η διερεύνηση των βαρύτατων καταγγελιών είναι σε εξέλιξη.

Αστυνομικό ρεπορτάζ

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις