ΓΕΛ Γαστούνης

Μαρίνος: «Τα παιδιά μας χάρισαν υπέροχες στιγμές»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ: Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Μαρίνος: «Τα παιδιά μας χάρισαν υπέροχες στιγμές»

Η ομάδα ΓΕΛ Γαστούνης προκρίθηκε στην επόμενη φάση

Η Γιορτή σχολικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται στο Δήμο Πηνειού με ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα που έφερε η ποδοσφαιρική ομάδα ΓΕΛ Γαστούνης η οποία επικράτησε με σκορ 2-0 επί της ομάδας του ΓΕΛ Ρίου και προκρίθηκε για την επόμενη φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου ΓΕΛ – ΕΠΑΛ 2021-22.

Η εξαιρετική ομάδα του ΓΕΛ Γαστούνης, μια ομάδα η οποία έχει σαν βάση της τον «Αίαντα» αλλά και παίκτες από ομάδες ΔΕ του Δήμου Πηνειού όπως η Δάφνη και η Νίκη Τραγανού, ξεπέρασε και το εμπόδιο της πρωταθλήτριας ομάδας της Αχαΐας, χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί για άλλη μια φορά η εστία της.

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος μετά τον αγώνα δήλωσε:
«Συγχαίρω τους παίκτες της υπέροχης ποδοσφαιρικής ομάδας του ΓΕΛ Γαστούνης για την εξαιρετική εμφάνιση, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους συντελεστές για τη νίκη επί της εκπληκτικής ομάδας του ΓΕΛ Ρίου. Βρέθηκα στις κερκίδες μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες και βίωσα μαζί τουςόμορφες στιγμές που χαρίζει το ποδόσφαιρο. Είναι πράγματι μια γιορτή.

Ο Δήμος Πηνειού στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον Αθλητισμό που θωρακίζει το παρόν και το μέλλον της νεολαίας μας. Υποστηρίζουμε αθλητικές διοργανώσεις, προάγοντας το αθλητικό γίγνεσθαι του Δήμου μας»

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Σίμων Μάλλιαρης δήλωσε:  Με μπροστάρη τον Δήμαρχο Ανδρέα Μαρίνο που προέρχεται από τον χώρο του Αθλητισμού, ο Δήμος Πηνειού στηρίζει αυτό το κοινωνικό αγαθό που λέγεται αθλητισμός. Η νεολαία μας είναι πάνω απ΄ όλα. Συγχαίρω την σχολική ομάδα της Γαστούνης για τη νίκη που μας χάρισε και την ομάδα του Ρίο για την εμφάνισή της…

Παρών στην όμορφη διοργάνωση ήταν και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Ηλείας κ. Γιώργος Φωτεινόπουλος. Η ομάδα της Γαστούνης, αντιμετωπίζει αύριο στις 11:30 στη Γαστούνη την πρωταθλήτρια ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας. Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *