Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 52 άτομα για ναρκωτικά σε μια εβδομάδα – Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης

Share

Χειροπέδες σε 52 άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών πέρασαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο ελέγχων που διενέργησαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης από το απόγευμα της Κυριακής 13 Οκτωβρίου έως και σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου το πρωί, συνέλαβαν σε διάφορες περιοχές της πόλης, πενήντα δύο συνολικά άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης ενός 40χρονου, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, στην περιοχή του Σέιχ – Σου, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία κάνναβης, συνολικού βάρους 49 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Law and Order

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις