Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή έβαζε λαϊκά τραγούδια στο καφενείο – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Share

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου κατά την καταγγελία γυναίκας, δέχτηκε επίθεση από τον σύζυγό της, επειδή δεν δέχτηκε να βάλει τα τραγούδια που του άρεσαν.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Super Κατερίνα», το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε καφενείο ιδιοκτησία της γυναίκας, το οποίο είχε επισκεφθεί ως πελάτης ο άντρας της, όταν κάποια στιγμή της ζήτησε να αλλάξει «ρεπερτόριο».

«Ζήτησε να βάλω την μουσική που ήθελε να ακούσει και να μην παίζω λαϊκά τραγούδια στο καφενείο. Απάντησα ότι δεν γίνεται να βάλω τη μουσική που ήθελε να ακούσει», αναφέρει η γυναίκα.

Συνεχίζοντας η σύζυγος αναφέρει πως «Τότε μου είπε “είμαι πελάτης και πληρώνω, εδώ μέσα θα βάζεις ό,τι θέλω εγώ”. Αρνήθηκα λέγοντας ότι αυτό δεν γίνεται».

«Δεν ήταν μεθυσμένος, είχε πιει μερικές μπύρες αλλά γενικά είναι νευρικός. Του ζήτησα ξανά να ηρεμήσει και εκείνος συνέχισε να με βρίζει και να απειλεί. Ο γιος μου ήταν στο μπαρ και μπήκε μπροστά, τον τράβηξε για να μη με χτυπήσει».

Αναφερόμενη στο κακοποιητικό παρελθόν του άντρα της, είπε «Του έχω ζητήσει να χωρίσουμε και εκείνος με απειλεί, με προσβάλλει και με βρίζει. Είναι ζηλιάρης, δεν μπορώ ούτε να κουνηθώ».

«Μαλώνει κάθε μέρα με τον κόσμο, με έχει χτυπήσει πολλές φορές με γροθιές στο κεφάλι, φοβάμαι ότι θα κάνει και κάτι χειρότερο. Στο τελευταίο περιστατικό τον κρατούσαν για να μη με χτυπήσει».

Σημειώνεται πως μετά το περιστατικό κλήθηκε στο καφενείο η αστυνομία, με τον άντρα να συλλαμβάνεται, και να βγαίνει για πρώτη φορά στην επιφάνεια το ιστορικό κακοποίησής του.

Παράλληλα ο φερόμενος δράστης αρνείται πως έχει χειροδικήσει κατά της συζύγου του, ενώ χαρακτηριστικά είπε πως ήθελε να την «αγριέψει» μόνο, πάνω στον θυμό του.

Πηγή: Law and Order

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις