Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. «καίει» τους εμπλεκόμενους – Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Share

Η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο 401.

Συγκεκριμένα, η έκθεση της Αστυνομίας αναφέρει ότι ο προπονητής και ο σύνοδος -δηλωμένος στο φύλλο αγώνα ως… φροντιστής- του ΠΑΟΚ έκαναν χειρονομίες στον κόσμο της ΑΕΚ. Καταγράφεται επίσης πως ο Ρουμάνος προπονητής έφτυσε τον Ερικ Λαμέλα επειδή του πέταξε… χανζαπλάστ.

Η Αστυνομία έχει καταγράψει επίσης πως ένα από τα διαπιστευμένα άτομα του ΠΑΟΚ γύρισε μαινόμενος και με επιθετικότητα προς διαπιστευμένα άτομα της ΑΕΚ. Ως εκ τούτου, Αστυνομικοί να προχώρησαν σε διαχωρισμό των εμπλεκομένων και δέχθηκαν λακτίσματα και απωθήσεις με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο αστυνομικοί και να διακομιστούν στο 401!

Κατόπιν όλων αυτών, ξεκίνησε προανάκριση από τη Διεύθυνση αθλητικής βίας για παραβάσεις περί βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξη κοινής ειρήνης και απλή σωματική βλάβη του ποινικού κώδικα.

Η Αστυνομία έχει καταγράψει επίσης ότι ο δηλωμένος ως φροντιστής Κυριάκος Γιαντσίδης πριν την είσοδο του στη φυσούνα έδειξε προς την κερκίδα τα μεσαία του δάχτυλα.

Πηγή: Law and Order

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις