Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Νικολακόπουλος στη σύσκεψη του Συντονιστικού Συμβουλίου για τον Fly Over: Τι περιλαμβάνει ο ειδικός σχεδιασμός υπουργείου και ΕΛ.ΑΣ.

Share

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του Flyover, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, αμέσως μετά από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο υπουργός στις δηλώσεις του τόνισε ότι οι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας του έργου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία των εργασιών και τον διαβεβαίωσαν ότι το έργο θα τελειώσει το 2027.

Το «παρών» στην ευρεία σύσκεψη έδωσε -μεταξύ άλλων- και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για εντατική παρουσία της Τροχαίας όσο θα κατασκευάζεται το έργο.

Ο υφυπουργός ανέφερε:

Ακούσαμε όλες τις απόψεις. Το Fly Over είναι ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο αλλά είναι και ένα έργο που θα συμβάλει στην οδική ασφάλεια και στη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας.

Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα που θα κατασκευάζεται προσπαθούμε, και η ΕΛ.ΑΣ. και το Υπουργείο έχουν ένα ειδικό σχεδιασμό προκειμένου να μειώσουν τις συνέπεις από την κατασκευή του έργου στις κυκλοφοριακές επιπτώσεις.

Αυτό περιλαμβάνει και την παρουσία περισσότερων αστυνομικών. Έχουμε ενισχύσει την Τροχαία με περισσότερα από εκατό άτομα. Χαίρομαι που στη σύσκεψη αυτή διαπιστώθηκε η πιο εντατική παρουσία της Τροχαίας προκειμένου να υπάρχει μια πιο άμεση ανταπόκριση σε κάθε συμβάν, είτε αυτό αφορά ένα τροχαίο ατύχημα, είτε ένα έκτακτο περιστατικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Nikolakopoulos (@nikolakopoulosandreas)

Πηγή: Law and Order

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις